ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ - Bayramiç Gazi Ortaokulu

Bayramiç Gazi Ortaokulu

Tepecik Mh. Çalışkan Cd. No 1 Bayramiç /ÇANAKKALE
Vizyon
Demokratik, yaratıcı kişilik eğitimini esas alan, çağdaş eğitim-öğretim ilkeleri doğrultusunda sürekli gelişime dönük "ÖĞRENEN OKUL" modeliyle BİLGİ TOPLUMUNUN örnek ve lider okulu olmaktır.
Misyon
Okulumuzda, toplam kalite yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak amaçlanır. Bu amaçlar doğrultusunda; Atatürk ilkelerini benimsemiş, Atatürk´ün düşünce ve felsefesini özümsemiş, Karşılaştırma, değerlendirme ve sentez yapabilme gücüne sahip Araştırarak, sorgulayarak öğrenen bilgiyi öğrenme yollarını keşfetmiş bilgiden yeni bilgiler üretebilen, Dünya insanlarıyla iletişim kurabilecek en az bir yabancı dile sahip Çevresiyle sosyal ilişkileri gelişmiş, ekip ruhuna sahip, Kendini tanıyıp ifade edebilen, düşüncelerini savunacak özgüvene sahip İnsanların düşüncelerine saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, doğaya karşı duyarlı ve düşünceli, bilinçli nesiller yetiştirmek okullarımızın ana hedefidir.
08.50-15.20
İl Merkezinden sürekli ulaşım sağlanabileceği Minibüs seferleri bulunmaktadır.
Taşımalı eğitim sağlanmaktadır.
İl Merkezine 70 Km uzaklıkta olup, İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
Tübitak Bilim Fuarı
Twinning