ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ - Bayramiç Gazi Ortaokulu

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında yetenekli öğrencilerimiz tüm okulumuza Müzik etkinliği gerçekleştirdi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında ilçemizde bulunan M.Akif Ersoyun babasının görev yaptığı Taşköprü Cami gezisi yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz ile yeni açılan İlçe Halk Kütüphanemize gezi düzenledik.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz resim çalışmalarını sergilediler.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında sınıflarımızda kelime bulmaca, kelime türetmece, adam asmaca gibi oyunlar oynandı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz eğlenceli spor oyunları oynadı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında sınıflarımızda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Futbol Takımımız 100. Yılında Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvasında İlçe 3.sü oldu. Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için okulumuzda düzenlenen bayrak töreninde öğrenci ve öğretmenlerimizle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Ardından İstiklal Marşımızı okuyarak haftayı tamamladık.